raskausajan osahieronta

50 minuuttia 39 €

Onko hyvä hieronta-asento mahdoton raskausaikana? Raskaushierontatyynyillä, jossa vatsasi ja olkapääsi ovat kunnolla tuettu. Hieron hartiaseudun sekä selän ja kädet tai vaihtoehtoisesti jalat. Hieronta auttaa vilkastuttamaan nestekiertoa kehossa ja helpottaa mahdollisia turvotuksen aiheuttamia ongelmia.

 

Raskausajan kokohieronta

80 minuuttia 49 €

Onko pitkään paikallaan oleminen hankalaa raskausaikana? Raskaushierontatyynyillä se onnistuu vatsa ja olkapää kunnolla tuettuna. Kokovartalohieronta päästä varpaisiin tulee kaupanpäälle.  Hieronta auttaa vilkastuttamaan nestekiertoa kehossa ja helpottaa mahdollisia turvotuksen aiheuttamia ongelmia.

Kaulan kääntö

50 minuuttia 35 €

Koskeeko päähän? Onko kallonpohjasi kireä? Hieron pään kääntymiseen vaikuttavat lihakset vetreiksi niskan, kaulan ja kasvojen alueelta. Tarvittaessa hieron purentalihaksia myös suun sisäpuolelta.

Selkärangan mutjuttelu 

80 minuuttia 45 €

Tuntuuko ettei selkärankasi käänny kunnolla? Hieron liikkuvuutta koko rangan alueella vaikuttaviin lihaksiin lantiosta niskaan saakka. 

Sorkkahieronta

50 minuuttia 35 €

Kipeytyykö jalkapöytä kävellessä? Hieron nilkan ja varpaiden nivelille lisää liikkuvuutta. Näin kävelysi helpottuu.

 

Koiven kokohieronta

80 minuuttia 45 €

Väsyttääkö jalkoja työpäivän jälkeen? Jalkojen hieronta varpaanpäistä pakaroihin saakka auttaa nestekiertoa palautumaan ja virkistää näin jalkojasi.

 

Sormet sulaviksi

50 minuuttia 35 €

Haittaako rannekanavassa oleva kipu? Hieronnalla saan luihin ja jänteisiin liikettä, joka voi helpottaa rannekanavan oiretta.

 

Toimivampi olkapää

80 minuuttia 45 €

Puutuvatko sormesi öisin? Kireiden rintalihasten sekä lapaluun lihasten hierominen auttaa olkapään liikkuvuuteen merkittävästi. Hieron myös käsien lihakset vetreiksi.

 

Hemmotteleva kokovartalohieronta

120 minuuttia 70 €

Tule rentoutumaan kaiken keskeltä. Olet ansainnut oman aikasi hieronnassa. Hieron sinut päälaesta varpaanpäihin saakka. Nyt on sinun aikasi.

Avoinna maanantaista torstaihin klo 16-20.

Jos et pääse hierontaan, muista perua aika vuorokautta aikaisemmin. Peruuttamattomasta ajasta perin täyden hinnan. Pidätän oikeuden hinnanmuutoksiin.